David Hegarty leidt Amerikaanse tak van Building Blocks

23okt 201700:02
 • Bureaus
 • 12933 x gelezen
 • Link
 • Redactie Bureaus
 • E-marketingStrategieZakelijkPersonalia

nieuws Building Blocks heeft David Hegarty benoemd als managing director in de Verenigde Staten. Hij gaat een belangrijke rol spelen bij het opbouwen van klantrelaties en het verhogen van sales. Daarnaast ligt zijn focus op het creëren van thought leadership inzake de digitale strategie en transformatie van Building Blocks en haar klanten.

David Hegarty sluit zich op een belangrijk punt in de groei van de organisatie aan bij het team. Met een record aantal klanten en groeiend personeelsbestand kan Building Blocks (en de nieuwe topman) aan de slag met de verdere ontwikkeling van de reputatie die de onderneming heeft in de VS.

Hegarty heeft twintig jaar werkervaring in de technologische sector en brengt zodoende een sterke set kwaliteiten mee. Daarnaast heeft hij een uitstekende reputatie wat betreft relatiebeheer, het ontwikkelen van goed presterende teams en is hij een gepassioneerde hands-on leider.

Digitale transformatie

Hiervoor was Hegarty werkzaam bij het internationale marketingbureau Epsilon, waar hij een belangrijke rol vervulde als senior director gedurende de digitale transformatie van het bedrijf. Daar heeft hij voornamelijk het Adobe Marketing Cloud-platform geïmplementeerd. In zijn rol was hij verantwoordelijk voor de digitale programma’s van zowel klanten in de financiële dienstverlening als de CPG-sector waar hij voorzag in thought leadership en technische architectuur voor geïntegreerde bedrijfsoplossingen.  

CEO Jasper van de Luijtgaarden: 'Ik vind het fantastisch dat David Hegarty zich zal aansluiten als Managing Director in de Verenigde Staten. David is bekend met een groot deel van de technologieën van onze partners en we zijn er zeker van dat zijn consultatievaardigheden en partnerrelaties zullen helpen om nieuwe klanten en projecten binnen te slepen, maar ook om ons huidige uitstekende VS-team te versterken.'

David Hegarty zelf: 'Met veel enthousiasme sluit ik me aan bij het team van Building Blocks en Dept. Naar mijn weten hebben we samen de perfecte positie om een waardige speler te worden in de markt van Noord-Amerika. Onze oplossingen leveren datagedreven marketing bekwaamheid in de markt in combinatie met uitstekend presterende technische diensten die corporaties in staat stellen om te transformeren in een klantgerichte organisatie met een betrouwbare partner.'

Internationale groei van Dept

Building Blocks is onderdeel van Dept, een internationaal netwerk van leading digital agencies. Vanuit de kantoren in Europa en de US combineren 600 van de meest getalenteerde en ervaren mensen in de industrie creativiteit, technologie en data voor digitale oplossingen die merken helpen te groeien en het leven makkelijker maken.

Dept bestaat uit de bureaus TamTam, Expand Online, A Friend of Mine, Second Degree, Building Blocks, Studio Dumbar, Be Excellent, Trust Agents, Unskippable, Ebrella, Webfactory en Tricode. Het netwerk heeft 600 medewerkers, een gecombineerde omzet van over de €60 miljoen, en kantoren in Duitsland, UK, VS, Nederland, Ierland en Spanje.

Davd Hegarty leidt Building Blocks in de VS.


comments powered by Disqus

Nieuwsbrief

 • Mis niets! Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief.
 • Abonneren

Laatste reacties

Word abonnee en ontvang:

 • ✔ 22 keer per jaar MarketingTribune Magazine
 • ✔ Korting tot wel €100,- op events
 • ✔ Gratis tablet versie

 • MarketingTribune.nl/bureaus biedt nieuws, achtergronden en analyses over alle actuele ontwikkelingen binnen het reclamevak en de media (off- en online) die daarin worden ontwikkeld.
 • MarketingTribune: meer over marketing en merken
 • Partners